Petra Neomillnerová: Nakažení cover
Autor: David Cox

Válka čarodějů se znovu blíží. Velká rada zasedá a konají se nové volby. Pokud bude zvolen šílený Ignácius, rusovlasá čarodějka Moira i její přátelé se ocitnou v přímém ohrožení svých životů. Ignácius není nadán zrovna kladným charakterem a udělá cokoli, aby vyhrál. Zdá se, že zkáza je neodvratná…

Petra Neomillnerová: Nakažení obálka
Autor: Fantom Print

Petra Neomillnerová je přední autorka české literární fantasy scény. Po vystudování knihovnické školy a studia grafiky se vrhla na psaní fantasy. V jejích knihách jsou hojně zastoupeny prvky magie a přírody.

V cyklu trilogie Písně čarodějky, pokračuje Petra Neomillnerová ve vyprávění příběhu drzé a nezkrotné čarodějky Moiry a jejího partnera, staršího a usedlejšího čaroděje Desmonda. Oba se dostávají do víru událostí, kdy čelí intrikám, smrtící nákaze i neodvratné smrti. Avšak to je jen začátek celého cyklu, protože v Nakažených jde hlavně o pandemii neštovic, která zabíjí všechny lidi, ale i čaroděje, kteří byli dříve imunní. A hněv lidí se obrátí právě proti čarodějům…

Petra Neomillnerová se v Nakažených drží svého drsného stylu vyprávění, který je určený pro dospělé a ortlejší publikum, jelikož jde přímo na dřeň příběhu. Nakažení mají přímou dějovou linku, která čtenáři jasně předestírá krutý osud hlavních hrdinů a zároveň obsahuje zemitý jazyk a pořádnou porci násilí, krve a erotiky.

Knihu Nakažení Petra Neomillnerová nabízí všem fandům fantastiky zdarma, aby si ukrátili čas v karanténě způsobený pandemií koronaviru.

Formát zdarma Mobi ke stažení: E-kniha ke stažení
Formát zdarma ePub ke stažení: E-kniha ke stažení